xn--lillestrmthaimassasje-xfc.no Logo

Thaimassasje


Grunnleggeren av thaimassasje og medisin sies å ha levt for over 2500 år siden.


Thaimassasje, som TTM mer generelt, er en kombinasjon av påvirkninger fra indisk, kinesisk, sørøst-asiatiske medisinske tradisjoner. Kunsten, som praktiseres i dag, er trolig et resultat av ulike healing tradisjoner fra hele kongeriket. Selv i dag er det stor variasjon fra region til region på tvers av Thailand, og ingen enkel rutine eller teoretisk rammeverk er allment akseptert blant healere. 

Thaimassasje bruker ikke olje eller kremer. Mottakeren holder klærne på under massasjen.
Det er konstant kroppskontakt mellom givere og mottakere, men i stedet for å gni musklene,
inkluderer vanligvis thaimassasje stretching, strekk og kompresjon i forskjellige muskler.
Det kan gjøres alene eller i en gruppe med pasienter i samme rom.

Mottakeren har løse, komfortable klær som tillater bevegelse og ligger på en matte eller madrass på gulvet.
Massør er stående eller sittende under behandlingen.

Massør bruker ikke bare hendene, men også for eksempel armer, albuer, knær og føtter. Massørs egne kroppsvekt blir utnyttet. Ben og føtter av sensoren kan brukes til å plassere kroppen eller lemmer på mottakeren.
I andre stillinger, hender fikser kroppen, mens føttene gjør massasjen. En full thaimassasje økt kan vare i to timer og inkluderer rytmisk trykking og strekking av kroppen. Dette kan bety å trekke fingre, tær og ører, cracking av knokene, gå på mottakeren og flytte mottakerens kropp i mange forskjellige stillinger. Mange grep og posisjoner i thaimassasje minner om yoga stillinger. Thai tradisjonell massasje er en behandlingsteknikk som styrker og balanserer kroppens energi.

Ved å behandle trykkpunkter på kroppen og deretter strekke ut kroppen blir den som blir behandlet avslappet. Behandlingen kan være smertefull når massøren trekker hardt i de behandlede kroppsdeler

 Informasjon
 Om thaimassasje
 Priser på våre tjenester
Adresse:
Lillestrøm Thai Massasje 
Sørumsgata 38 A, 2004 Lillestrøm
63 80 33 22
 
Netmax CMS webeditor